Gordelroos of iets anders?

  • #1

    Hi allemaal!

    Mijn vriend gaf aan rode vlekjes naast zijn oksels te hebben zaterdag. Het voelt ook gevoelig aan als hij zijn arm beweegt of als zijn kleding hier tegen aan komt. De huid eromheen voelt voor hem ook gevoelig. De plek is vandaag een stuk roder geworden en het lijkt alsof het hele kleine bultjes zijn. Als kind heeft hij waterpokken gehad en heeft verder geen allergie. Wij hebben geen nieuwe zepen, scheerschuim, bodylotion of wasmiddel in huis. Weten jullie wat dit eventueel kan zijn en wat hier aan te doen is? Mocht het gordelroos zijn, is het dan ook aan te raden om dit bijvoorbeeld af te plakken met een gaasje of pleisters?

    De eerste twee foto’s zijn vanochtend gemaakt en de laatste twee zijn net gemaakt. Alvast bedankt!

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het zou idd gordelroos kunnen zijn. Niet afdekken! Morgen even de huisarts bellen .

    Reageer
    #3

    De huisarts is inderdaad gebeld, maar er is vrijdag pas plek helaas... vandaar dat ik toch de vraag hier wilde stellen. Wat gebeurt er als het wel afgeplakt wordt omdat hij er erg veel aan zit?

    Reageer
    #4

    Dan zal het alleen maar erger worden

    Reageer
Reageer op: Gordelroos of iets anders?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief