Wat kan ikndoen tegen jong kaal worden?

 • #1

  m’n vrienden houden mij voor de gek omdat ik op mn 25ste al bijna kaal ben. Hebben jullie tips voor mij at ik hier aan kan doen?

  Reageer
  #2

  Zorgen voor volwaardige voeding, dus met onbewerkte producten als bruine rijst, bruine pasta enz, waar nog vitaminen en mineralen, zoals zink en vitamine B, in zitten. Geen frisdrank dus. Zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door langzame koolhydraten te combineren met eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Allerlei vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren kunnen je hele gezondheid helpen ondersteunen. In edelgistvlokken zitten veel vitaminen en mineralen. Ook kan het een teveel omzetting van testosteron in DHT zijn. Voor nader advies raad vragen in de betere vitaminezaak of een complementair genezer. En vrienden die je belachelijk maken zijn geen vrienden.

  Reageer
  #3

  Hoi Catootje,

  bedankt voor je advies! Ik ben momenteel bezig met een voedingsschema waarbij ik hoog in m’n eiwitten zit. maar misschien dat ik door  havermout toe te voegen aan mn kwark de vezels in ieder geval een boost kan geven?

  Verder eet ik geen brood/aardappelen/rijst wegens mn voedingsschema. Is het verstandig om dit wel toe te voegen, en dan in de zin van volkoren producten?

  Ik vind het wel moeilijk om m’n vrienden er mee te confronteren. Ik voel me er best wel onzeker over, dus durf er niet direct over te beginnen. Hoe kan ik dit het heste aanpakken?

  Reageer
  #4

  Je moet gewoon eerlijk zijn tegen je vrienden. Uiteindelijk duurt eerlijkheid het langst. Ze zullen echt wel begrijpen dat je met dit probleem zit. Zolang je oprecht bent, komen er enkel goede dingen. Daarnaast zijn er vele behandelingen die dit probleem kunnen verhelpen. Dit zou ook een oplossing kunnen zijn. Succes met het vertellen. Het zal je goed doen.

  Reageer
Reageer op: Wat kan ikndoen tegen jong kaal worden?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief