Moedervlek verwijderen

 • #1

  Ik ben 18 jaar oud en ik heb een moedervlek van ongeveer 0,5 cm op mijn gezicht, dit heb ik al sinds mijn geboorte. Ik heb er nog nooit last van gehad maar ik zou hem graag weg willen laten halen omdat ik het niet aantrekkelijk vind bij mezelf. Moet ik hiervoor per se eerst naar de huisarts gaan of kan ik dit ook bij een kliniek laten doen?

  Wat kunnen de gevolgen zijn en kan het ook zijn dat er weer een nieuwe moedervlek groeit?

  Reactie
  #2

  Ik zou toch eerst even naar de huisarts gaan. Ook je huisarts zou ze kunnen verwijderen. Er groeit doorgaans geen nieuwe moedervlek

  Reactie
  #3

  Is een plastisch chirurg meer ervaren dan een huisarts in zulke ingrepen? En hoe zit dat met littekens, kan het zijn dat er een grote litteken overblijft? Hoe lang duurt het ongeveer tot dat de wond na het verwijderen genezen is?

  Reactie
  #4

  Een plastisch chirurg zal meer ervaren zijn. de andere vragen kan ik zo ook niet beantwoorden

  Reactie
  #5

  Is het dan slimmer om bij een plastisch chirurg weg te laten halen? Maar dit kost dan ook weer veel geld, is het bij een huisarts veel goedkoper of kost het bijna niets?

  Reactie
  #6

  Bij de huisarts kost het in principe niets. En de meeste huisartsen zijn daar tegenwoordig voor opgeleid

  Reactie
  #7

  Bij een plastisch chirurg of een dermatoloog laten verwijderen, kost alleen het eigen risico. Het laat alleen wel een litteken achter, die soms groter kan zijn dan de moedervlek zelf. Het is dus de vraag of het er mooier op wordt.

  Reactie
Reageer op: Moedervlek verwijderen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief