Wat is dit?

 • #1

  Hallo allemaal!:D

  Ik heb vaker last van deze dingen (zie bijlage) alleen durf ik niet te googlen wat het is omdat ik mij dan gek maak. Vermoed een steenpuist?

  Heeft iemand tips hoe ik er vanaf kom? Beter gezefd: hoe ik ze (permanent) voorkom? Mijn moeder laat mij er altijd een pleister met vetgaas/honinggaas erop doen (en dan zo’n MAX 3 dagen laten zitten, weer een/twee keer verschonen en dan is hij binnen een aantal weken verdwenen, alleen komen ze alsnog vaak weer terug....ze zitten eigenlijk alleen bij mijn bovenbenen (aan de binnekant) en heb 6 maanden geleden een hardnekkige bij mijn lies gehad. Gelukkig is die wel weg! (alhoewel er een heel klein puistje naast het litteken van die hardnekkige zit...)

  Al het advies is welkom! (De reden dat ik het zo vraag is omdat mijn moeder mij een aansteller vindt en altijd maar zegt “had ik vroeger ook” en dus niet naar de huisarts laat gaan) Als het ernstig/noodzakelijk is probeer ik wel een bezoek af te dwingen.

  Met vriendelijke groet,

  Rachel

  Reactie
  #2

  Het lijkt niet meteen op een steenpuist. Eerder een ontstoken haarzakje. Vraag aan de huisarts een recept voor Fucidine zalf

  Reactie
  #3

  Hallo Tandor,

  Momenteel ziet hij er zo uit en loop sinds gister rond met angst voor een bloedvergiftiging. Heb het er weer over gehad met mijn moeder, die zei weer ‘nee je gaat niet’

  Aan de zalf kan ik dus niet komen, dus ga wel met trekzalf smeren, en kijk wel wat er gebeurt.

  Toch bedankt!

  Reactie
Reageer op: Wat is dit?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief