Acne / steenpuisten / pukkels op billen

  • #1

    Hallo,

    Ik heb al een langere tijd last van een onegale huid op mijn billen. Hiermee bedoel ik pukkels, puistjes en rode plekken (ook cellulitus maar daar zal ik nu weinig aan kunnen doen). Soms heb ik ook steenpuisten bij de rand van mijn onderbroek. Ik schaam me hier extreem erg voor. Vriendlief vraagt af en toe wat de reden is , maar ik heb zelf geen idee en dat ik geen oplossing hebt maakt me nog onzekerder.

     

    Over 5 dagen ga ik op vakantie, en ik weet dat ik er veelste laat mee kom maar ik wil graag mijn huid zo egaal mogelijk maken zodat ik nog wel in een bikini over het strand durf te lopen.

    Ik ga de komende dagen ook geen skinnyjeans meer dragen, want deze kunnen volgensmij ook alleen maar schade aanbrengen.

    Ik hoop dat iemand me kan helpen, advies over wat ik de komende dagen het best kan doen om van de pukkels en puisten af te komen.

     

    Liefs Nicki

    Reageer
    #2

    Daar ben je dus inderdaad te laat mee. Daar kun je in die korte tijd niets meer aan doen. En ja, skinny's en scheren kunnen  een oorzaak zijn. Je kunt voor de ergste puistjes wat zinkzalf gebruiken

    Reageer
Reageer op: Acne / steenpuisten / pukkels op billen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief