Duizelig in Hoofd

  • #1

    Hallo,

    Ik heb wel is dat ik me duizelig in mijn hoofd voelt. Bijvoorbeeld als ik hem zitten lezen en ik sta dan op dan word het even zwart voor mijn ogen. Of gewoon als ik zit of lig. Weet iemand hoe dit komt? En of dit ernstig is?

    Reageer
    #2

    misschien heb je een beetje lage bloeddruk, laat dat even opmeten. Bloedarmoede? ben je verder moe? leef je gezond?

    Reageer
    #3

    Ik doe op dit moment Sonja Bakker. Dus gevarieerd eten met fruit enzo. En ik neem toch al elke dag 1 of twee stuks fruit. Maar ik heb het niet elke dag maar af en toe. En ik voelde ook ineens die aders bij mijn slaap veel beter dan normaal. Is dit erg?

    Reageer
    #4

    OOoooooooh Sonja Bakker....tja dan krijg je gewoon te weinig naar binnen en dan word je duizelig enz. enz..
    Dat is niet slim dus!
    Even iets meer eten ! Succes, Brenda

    Reageer
    #5

    Wat raad je me aan om te eten waar je niet te dik van word?

    Reageer
    #6

    Is het eigenlijk dodelijk:$ die duizeligheid in je hoofd?

    Reageer
    #7

    Duizeligheid is het gevoel dat alles om u heen draait, een licht en zwevend gevoel in het hoofd of een onvast gevoel in de benen. Duizeligheid is, vooral als het langer duurt, een hinderlijk gevoel dat u belemmert in de dagelijkse dingen.

    Bij duizeligheid onderzoekt de arts u en luistert naar uw verhaal over de klachten. De arts vermoedt dan vaak al wat de oorzaak van de duizeligheid is (geweest) en welk onderzoek verder nodig is. Aanvullend onderzoek bij duizeligheid bestaat uit het meten van de hartslag en de bloeddruk, een algemeen bloedonderzoek, inspectie van de oren, het meten van gevoel en reflexen, en het beoordelen van oogbewegingen, houding en evenwicht. Uw verhaal en het aanvullend onderzoek zijn meestal genoeg om te weten waar de duizeligheid vandaan komt.

    Duizeligheid komt het meeste voor als verschijnsel van stress of griep. Soms wijst duizeligheid op een ernstigere ziekte, zoals suikerziekte of een hartritmestoornis.

    Duizeligheid zelf is niet te behandelen. Om van de duizeligheid af te komen, moet de oorzaak van de duizeligheid aangepakt worden. Afhankelijk van de oorzaak van de duizeligheid komt u terecht bij een huisarts, keel-, neus- en oorarts, een andere specialist of een fysiotherapeut.

    Reageer
    #8

    Nee, je gaat er niet dood aan.
    mooie uitleg hierboven : - ) maar waarschijnlijk is de oorzaak het Sonja Bakker dieet.
    Vul het een beetje aan, ietsje meer eten dus van alles,en sla vooral de dagen over waarbij je heel weinig mag eten zoals de fruitdag.
    Als je na een paar dagen dan nog duizelig bent ga dan even naar de dokter. Brenda

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Duizelig in Hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief