Harde, onbeweegbare bult in hals

 • #1

  Beste,

  Ik hoop op een reactje. Ik heb sinds langere tijd een harde, gladde, denk ovaalachtige bult bij mijn borst. Ik heb dit al een jaar ofzo, de huid is gewoon "normaal" en naast dat je de huidskleur IETS witter is dan de andere plekken en ik geen pijn heb ben ik toch benieuwd.

  Ik heb sinds vandaag toevallig ook 2 van deze plekken in mijn nek gevonden. Voelen precies hetzelfde, geen pijn en niet beweegbaar vanaf de huid. Kan het met 2 vingers vastpakken en heb werkelijk waar geen idee hoe lang dit er zit. Ik wil sowieso contact opnemen met de huisarts maar ben ook benieuwd naar ervaringen, bevindingen of weet iemand misschien wat dit zijn kan? Ze zitten naast elkaar haast, 1 "op" de slokdarm (locatie) onder mn schildklier en de ander dichterbij mijn slagader.

  Reageer
  #2

  Het klinkt alsof je lymfeklieren beschrijft.
  Maar zonder onderzoek kun je dat niet goed zeggen.
  Laat je huisarts er naar kijken als je er last van hebt of ongerust over bent

  Reageer
  #3

  Hoi suus!

  Denk niet dat het me lymfeklieren zijn. Het zijn echt miniscule bolletjes van nog geen rijstkorrel groot. Daarnaast zit het op bij mn slokdarm en middenrif, hier hoort toch geen lymfeklier te lopen? Ga sowieso naar de huisarts indd!

  Reageer
Reageer op: Harde, onbeweegbare bult in hals


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief