Eventuele behandeling Discusversmalling

  • #1

    Ik heb nu alleen een behandeling bij de pijnpolie gehad (begint weer uit te werken). Weet u of hier wel eens een ingreep voor mogelijk zou zijn? (Dan zou ik een afspraak kunnen maken om hierover eens mogelijkheden te horen):

    Discusversmalling. Fors disco-osteofytair complex, met directe relatie met het myelum, bij het spinale kanaal vernauwd wordt, met nog maar minimaal wat liquor rond om het myelum. Significante versmalling van het neuroforamen beiderzijds, links wat meer dan rechts.
    Conclusie:
    Forse disco-osteofytair complex niveau C5 C6, met forse versmalling van het spinale kanaal en significante versmalling van het neuroforamen bilateraal, links meer dan rechts. Geen aanwijzingen voor myelopathie.

    Reageer
    #2

    Dat is toch echt iets om met je behandelend arts te bespreken en niet voor een forum waar geen artsen of specialisten aanwezig zijn.

    Reageer
Reageer op: Eventuele behandeling Discusversmalling


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief