Gezwollen klier onder oor en hals sinds gisteren

  • #1

    Beste, gisteravond voelde ik toevallig een gezwollen klier onder mijn oor. Was pijnlijk bij aanraken. Ik bleef eraf en wachte af. Vanmorgen werd ik wakker en was hij 2 keer zo groot. Mond open doen is een beetje pijnlijk en mijn oor begint ook pijn te doen. Je kan aan de buitenkant zien dat het onder mijn oor wat opgezwollen zit. In de namiddag merkte ik dat de klier in mijn hals ook pijnlijk gezwollen zit. Beide aan de linker kant. Rechts geen zwellingen. Mijn tanden zijn het denk ik niet sinds ik vorige maand op controle ben geweest bij de tandarts. Had 1 gaatje die opgevuld moest worden maar dat was aan een voortand en heeft geen problemen. Ik heb geen koorts of pijn ergens anders. Iemand een idee wat dit kan zijn? Ik bel allesinds mijn dokter morgen voor een afspraak. Maak me gewoon wat zorgen.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Je bent ook niet verkouden?
    Geen rode keel en/of pijn met slikken?

    Reageer
    #3

    Beste, neen niet verkouden, geen keelpijn of koorts. Ben gisteren langs gegaan bij mijn arts en deze was niet ongerust. Heeft oren en keel gecontroleerd. Alles leek inorde maar voelde dat mijn klieren in mijn kaak en hals idd gezwollen zaten. Ze stelde voor om af te wachten tot maandag. Als het niet verbeterd schrijft ze antibiotica voor.

    Vriendelijke groet lisa

    Reageer
Reageer op: Gezwollen klier onder oor en hals sinds gisteren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief