Hard rond bultje achterhoofd

  • #1

    Beste,

    Ik heb sinds een aantal dagen een hard rond bultje op mijn achterhoofd, achter mijn linkeroor (1 cm). Ik vermoed dat het te hoog en te veel naar achteren zit (tegen schedelbot) om een lymfeklier te zijn. Het voelt als een talgkliercyste, maar dit weet ik natuurlijk niet zeker.
    Reden dat ik er nog niet mee naar de huisarts ben gegaan, is omdat ik de huisarts niet wil opzadelen met iets waarvan ik verwacht dat het onschuldig is.

    Moet ik hier iets mee? Bijvoorbeeld aantal dagen wachten?

    Reageer
    #2

    Aanvulling: zou toch een lymfeklier kunnen zijn. Had ergens gelezen dat deze best bij de haargrens onder de schedelrand kunnen zitten.
    Ben 3 weken geleden verkouden geweest en had vergrote, zachte soepele klieren in de hals. Deze zitten er nu nog, maar zijn kleiner geworden. Maar bovengenoemde bult zit er pas sinds twee dagen (ruim een week nadat mijn verkoudheid weg is). Hij is hard en rond en beweegt niet.

    Is dit een verdachte lymfeklier?

    Reageer
    #3

    Ik zou het zo niet kunnen zeggen... laat de huisarts ernaar kijken

    Reageer
Reageer op: Hard rond bultje achterhoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief