Dagelijks hoofdpijn

  • #1

    Goedemiddag,

    Ik maak me enorm veel zorgen om mijn gezondheid. Ik heb bijna dagelijks ontzettend veel hoofdpijn aan 1 kant van het gezicht, rond mijn oog en slapen. Nu ben ik hiervoor naar de huisarts geweest en mag ik gelukkig binnenkort naar de neuroloog, alleen ben ik erg bang dat dit wellicht een hersentumor zou kunnen zijn. We denken dat het ook een vorm van migraine kan zijn, maar het gekke is dat ik niet misselijk ben en eigenlijk nooit echt hoef over te geven door mijn hoofdpijn.

    Als ik hoofdpijn heb, heb ik een drukkend gevoel aan 1 kant, als ik op sta moet ik echt rustig opstaan, want anders krijg ik echt steken.. dit zelfde is als ik beweeg, hierdoor wordt het erger. Ik slik hiervoor iedere keer medicatie: paracetamol, excedrin of in het ergste geval sumatriptan.

    Kan iemand mij vertellen of de kans groot is dat dit een hersentumor is? Of moet ik me hier niet druk om maken? Ik ben 21 jaar en ben enorm gespannen door dit..

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Dat zal niemand je zonder verder onderzoek kunnen garanderen....
    Je gaat niet voor niks naar de neuroloog.
    Heb je ook veel spanning in je nek en schouders toevallig?
    Daar kun je ook eenzijdige hoofdpijn van krijgen,met steken en aangezichtspijn.
    Ik krijg er een soort gecombineerde hoofdpijn/oorpijn/oogpijn/kiespijn door.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie!

    Ja ik heb ook wel veel spanning in mijn nek en schouders. Merk ook wel dat de hoofdpijn soms vanuit de nek komt. Het vervelende aan dit soort dingen vind ik gewoon dat ik altijd gelijk van het ergste uit ga.. ik ben echt hypochondrisch wat dat betreft. Zijn er nog andere mensen die hier ook last van hebben door hun hoofdpijn?

    Reageer
    #4

    Van migraine hoef je niet misselijk te zijn of over te geven. Spanningshoofdpijn is ook nog een optie

    Reageer
    #5

    Ik denk dat je eerder hoofdpijn hebt door spanningen stress en angsten.

    Reageer
Reageer op: Dagelijks hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief