Elke zondag hoofdpijn

  • #1

    Hoi! Ik ben 19 jaar en iedere week krijg ik in de nacht van zondag op maandag barstende (ondraaglijke) koppijn, meestal tussen 1 en 3 uur ‘s nachts. Vroeger gebeurde dit hoogstens eens in de 6 maanden maar tegenwoordig iedere week op een vast tijdstip. De pijn start in mijn voorhoofd maar spreid zich binnen een uur uit naar mijn hele gezicht, schedel, gebit, nek en schouders. Vaak wordt het zo erg dat ik echt 6 paracetamol op een dag moet nemen en ik meermaals moet braken van de pijn. Op zondag doe ik niets anders dan op andere dagen van de week (ook niet qua stress, voedings, etc). Heeft iemand enig idee wat dit is en wat het veroorzaakt?

    Reageer
    #2

    Ik zou er even mee naar de huisarts gaan.

    Die kan na onderzoek waarschijnlijk een betere diagnose stellen. Daar heb je meer aan dan hier verschillende redenen krijgen,waarvan er misschien niet eentje op jou van toepassing is.

    Reageer
    #3

    Het lijkt er toch erg op, dat het spanning gerelateerde hoofdpijn is.

    Reageer
Reageer op: Elke zondag hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief