Barstende hoofdpijn

  • #1

    Hallo ik heb sinds een paar dagen barstende hoofdpijn. Eigenlijk een spanning die de heletijd aanwezig is... de klachten spelen ongeveer vanaf de Vrijdag 14e. Ben gister op de zondag naar de huisartsen post gegaan. In het ziekenhuis maar de arts zag niks allamerend aan me ogen of bloeddruk. Maar ik word nog steeds wakker met barstende koppijn en pijn in me ogen. Op de zaterdag had ik door de dag heen af en toe van die kleine aanvallen van 30 seconden per keer dat het dan wel echt even goed pijn deed. Rest van de dag is het een pijnlijke / drukkende gevoel vooral op me linker kant van me gezicht en oog. Als ik bijvoorbeeld wil bukken om iets te pakken doet het extra veel pijn dan voel ik het drukkend gevoel wel nog beter en de pijn ook. Wat ik nu gebruik is een mix an ibuprofen en paracetemol. Het verlicht wel wat maar niet alles.

    Weet iemand hier meer over?

    Reageer
    #2

    Is er iets voorafgegaan aan het ontstaan van de klachten? stress/spanningen?

    Reageer
    #3

    een tijd daarvoor had ik wel spanningen. Voor bepaalde medische uitslagen de dokter voelde ook een aagespannen schildklier had hiervoor laten bloed prikken en was goed. Maar dit was bijna 2 maanden geleden dus aantal weken daarna geen spanning of stress gehad. De dag voordat het begon wel in een waterpijp cafe geweest met wat maaten van me. Maar ben wel eens vaker in een waterpijp cafe en heb nooit gehad dat ik daarna dagen lang hoofdpijn heb.

    Reageer
    #4

    Het zou er toch van kunnen zijn. Hangt er maar vanaf wat je gerookt hebt of wat er gerookt is

    Reageer
    #5

    Nou in iedergeval geen drugs zoals wiet of iets gewoon tabaksrook wat ze ieder andere klant ook geven. Maar denk zelf niet door de waterpijp omdat ik vaker in dat soort cafetjes ben.

    weet jij misschien waar ik aan kan denken? Want als ik hoest voel ik de pijn ook goed. ( wanneer ik hoest voelt de pijn om me hele hoofd heen) ik las iets zoals een spanningshoofd pijn. Kan dat het ook zijn?

    Reageer
    #6

    dat zou zeker kunnen.

    Reageer
    #7

    Want de druk gaat ook door naar me ogen?

    weet jij misschien of dit dan spanningshoofd pijn kan zijn? Of misschien iets anders want clusterhoofdpijn en migrane lees ik dat aanvallen veel langer duren die van mij zo een 30 seconden nog geneens een minuut.

     

    Reageer
    #8

    Moeilijk te zeggen. Het zou kunnen. Bespreek het met je huisarts

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Barstende hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief