Al 3 dagen barstende hoofdpijn

  • #1

    Hallo,

    Maandag was ik voor het eerst naar de kaakfysio geweest nadat de dokter mij had doorgestuurd wegens een sterk vergrote sternocleidomastoid en bij de kaakfysio zagen ze inderdaad dat zowel die spier als mijn kaakspieren erg op spanning stonden. Dus daarvoor heb ik oefeningen meegekregen die ervoor zouden moeten zorgen dat mijn klachten snel afnemen (bijv; tanden mogen elkaar hele dag niet raken tenzij ik eet )

    Nu is het zo dat ik maandag al lichtelijk hoofdpijn had maar is geleidelijk erger geworden en heb er nu al 3 dagen last van.
    Normaal heb ik "heftige" hoofdpijn 1 dag en na slapen is het meestal een stuk minder.

    Alleen nu lijkt het weg te zijn sochtends maar komt het al snel weer opzetten.
    Ik heb nu alleen wel het idee dat mijn nek behoorlijk vast zit en als ik bovenin links druk doet er een knobbel heel erg pijn en trekt de pijn uit mijn hoofd.

    Nu is de vraag kan het zo zijn dat de hoofdpijn getriggerd word door mijn kaak aangezien ik nu constant bezig ben met de oefeningen ? ( mijn kaak heeft namelijk 4 jaar samen met nek zo erg vast gezeten)

    Reageer
    #2

    Het kan. Door de kaak of je nek

    Reageer
Reageer op: Al 3 dagen barstende hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief