Vetbult(?) in schouder, samen met andere klachten

  • #1

    Ik ben afgelopen vrijdag (25-06) gevaccineerd met het Janssen vaccin. Ik was daar wel een paar dagen grieperig van, vooral de dag erna. Nu voelde ik gisteravond ineens dat ik een knobbel heb in mijn linkerschouder. Het lijkt op een vetbultje, maar weet het dus niet zeker; ik heb in ieder geval nog nooit zoiets bij mijzelf gevoeld. Ik heb hiernaast ook last van pijn in mijn nek, ook aan de linkerkant. Wat zou dit kunnen zijn?

    Ik heb dus ook, al sinds het vaccin, last van licht in mijn hoofd zijn en soms een licht benauwend gevoel. Verder voel ik mij nu wel prima. Komt dit allemaal nog door het vaccin, bijna een week later? Of misschien toch langs de dokter?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Dat zal ook van het vaccin zijn. Als je erg veel last van hebt neem dan even contact op met de huisarts

    Reageer
    #3

    Dankje voor het antwoord. Het is vervelend, maar ik verwacht dat ik er niet lang meer last van zal houden. Tot hoe lang kan je last hebben van bijwerkingen van in dit geval een Janssen vaccin? Sinds ik morgen al op een week later zit.

    Reageer
    #4

    Dat is moeilijk te zeggen het kan nogal verschillen. "Dansen met Janssen" kan soms tegenvallen

    Reageer
    #5

    Oké, maar het is in principe niet gek dat ik er al een week af en aan last van heb? (de bijwerkingen)

    Reageer
    #6

    Nee hoor chris. Mijn tante had 11 dagen koorts nadat ze Astazenica had gehad. Nu is ze beter. Het kan soms best lang duren. Voorals als je dus nog geen corona heb gehad.

    Reageer
Reageer op: Vetbult(?) in schouder, samen met andere klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief