brok in de keel/knijpend gevoel

  • #1

    Hoi ik heb al sinds 4 weken het gevoel dat er wat in de keel zit en de laatst tijd ook een vervelend knijpend gevoel wat met bukken erger word.

    Ben begonnen met een blaasontsteking een kuur gehad daarna keel klachten gekregen heb ik wel vaker gehad dat ik daar een schimmel infectie van krijg dus daar ook wat voor gehad maar niet echt geholpen ook al maagbeschermers gehad maar de klachten blijven.

    Helaas door de corona heb ik lang moeten wachten voor ik naar de huisarts kon maar inmiddels geweest bloed geprikt maar geen schildklier afwijkingen en ontstekingen alleen het gevoel alsof er soms wat zit en het drukkend gevoel op de keel kan 14 mei naar de kno arts.

    Alleen moet er nu nog ruim 2 weken mee lopen echt vervelend wordt er echt soms moe van en weet niet wat ik er aan kan doen.

    Reageer
    #2

    Heb je veel stress/spanningen? Geen maagklachten?

    Reageer
    #3

    Nee geen maagklachten en spanning of stress niet dat ik weet moet het onbewust gebeuren. Moet nu nog ruim 2 weken wachten voor in naar de kno arts kan.

    Heb het gevoel dat er slijm in zit maar zal wel niet heb al slijm oplossers geprobeerd maar ook geen verbetering. het gekke is met eten gaat het weg en mat een kauwgom heb ik ook minder last vind het maar raar.

    Het ergste is dat ik nu nog nergens terecht kan echt een naar en vervelende klacht.

    Reageer
    #4

    Heb je dan vaker een droge mond?

    Reageer
    #5

    Ja dat heb ik wel vaak overdag gaat het omdat je veel drinkt maar s'nachts heb ik dat als ik wakker wordt ik adem ook door de mond omdat mijn neus dicht gaat zitten.

    Reageer
    #6

    Moet er ook ff bijzeggen dat ik wel soms het gevoel heb alsof er wat omhoog komt en dank krijg ik het gevoel alsof er wat zit en soms licht boeren. Ik zeg wel geen maag klachten.

    Reageer
    #7

    Dat kan er dan wel mee te maken hebben. Misschien is het goed om dan eens om een slaaponderzoek te vragen Maar ook je maag kan dan toch een oorzaak zijn. Wellicht een reflux

    Reageer
    #8

    Hoi ik heb nu dat drukkend/beklemend gevoel wat minder maar krijg het idee dat het toch maag/slokdarm doet die klacht heb nu ik er een beetje ben op gaan letten dat als ik buk het gevoel heb dat er wat terug wil komen en dan voel ik net of er een brok in de keel zit maar al ik dan moet boeren is het gevoel bijna weg ook na wat eten of drinken. Ik heb al een keer omeprazol gebruikt maar of het geholpen heeft weet ik niet helemaal zeker. Wat zou ik eventueel nog kunnen proberen daar voor?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Terug naar de huisarts dan.

    Reageer
    #10

    Hoi ben vandaag bij de kno arts geweest met een slangetje door de neus in de keel gekeken maar niets ernstig te zien alleen een kleine beschadiging van het maagzuur.

    heb nu omeprazol 40 mg gekregen voor de duur van 8 weken kijken wat de klachten gaan doen ze zij van die week dat je die gebruikt hebt kan ook niet is wat kort dus hoop nu dat de klachten minder worden.

    kan dat de klachten minder worden waar kan lang duren ik wist echt niet dat het zo lang kon gaan duren dacht is zo weer weg dus niet helaas.

    Groeten John

    Reageer
    #11

    Hoi bij deze kom ik nog ff terug van wegen mij klachten. Ik heb nu een week of 8 maagzuurremmers en wordt volgende week terug gebeld door de kno arts. Helaas zijn de klachten niet helemaal weg ik blijf het gevoel houden alsof ik een brok in de keel heb. De rest is wel verbeterd alleen van deze kom in niet vanaf heb jij nog iets wat de rede daarvoor kan zijn? Ik wordt er wel moe van langzamerhand.

     

    Gr John

    Reageer
    #12

    Het kan toch nog van het maagzuur zijn. Een andere mogelijkheid is een slikprobleem. En dan met name geforceerd slikken zonder dat je dat eht in de gaten hebt.

    Reageer
Reageer op: brok in de keel/knijpend gevoel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief