pijn voor het gezicht

 • #1

  Hallo allemaal ,
  ik ben een vrouw van 64 jaar en heb sinds 1 jaar nu een burn out, ik zit met het volgende probleem, ik hoop dat iemand het herkent en mij er mee kan helpen.

  klachten: Zodra ik ochtends op sta , krijg ik een pijnlijk gevoel voor mijn gezicht ter hoogte van de neus tot onder de ogen, het is alsof iemand een riem/band op die plek omheen gedaan heeft. Als ik savonds ga slapen en ik lig dus langer dan 1uurtje dan gaat het weg maar zodra ik op sta komt het dus weer. ik heb eigenlijk goede zin maar door dat ik dit heb verpest het mijn humeur.en heb ik dus nergens zin in. Verder ben ik veel moe en heb ik veel last van hoofdpijn boven op mijn hoofd alleen vooraan bij hoofd.

  wat de huisarts dacht: de huisarts dacht aan voorholte ontsteking en ik kreeg daar medicijnen voor maar niets hielp uit eindelijk foto laten maken en blijkt dat er geen voorholte ontsteking is en alles dus in orde is.

  ziekenhuis: na neuroloog geweest die heeft ct scan laten maken waar ook alles goed op blijkt te zijn
  , ze schreven mij amitripilin 25mg voor ik gebruik het nu al 3 maanden maar heb nog steeds last ervan.

  Fysio: ben nu 5x geweest maar helpt niet , sterker nog telkens als ik terug kom is het erger en ook als ik de gym oefeningen voor thuis doe word het erger.

  Medicijnen die ik gebruik : 25mg amitripilyn , 0,5 mg alprazolam, 5mg escitalopram

  Heeft iemand misschien enig idee wat dit kan zijn?

  De huisarts heeft helaas geen idee,en ziekenhuis weet zich er ook geen raad mee.
  ik beeld mij dit echt niet in , ik heb echt iets voor mijn gezicht wat voelts als band en dus pijn doet.

  Reageer
  #2

  Medicijnen zorgen voor verlies aan vitaminen en mineralen. Antidepressiva (behalve tricyclische) en benzo's remmen daarnaast de aanmaak van  melatonine. Dit alles kan klachten geven. En medicijnen  doen niets aan oorzaken, zoals voedingspatroon, tekorten aan voedingsstoffen en ontregeld cortisol en doen ook niets om de aanmaak van serotonine en andere stoffen te verbeteren.

  Reageer
Reageer op: pijn voor het gezicht
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief