Elke avond hoofdpijn

 • #1

  Ik heb nu al bijna vier maanden elke (en dan ook elke) avond hoofdpijn. Mijn schoolprestaties gaan achteruit maar ik heb wel een goede slaapritme. Ik eet en drink genoeg water, dus dat kan het ook niet zijn.

  Ik heb wel al sinds 1 jaar geleden altijd pijn in de spieren (tijdens beweging) en gewrichten, ik weet niet of het hiermee te maken heeft.

  Het word met de dagen steeds pijnlijker, en ik heb nu ook elke ochtend stijve spieren en spierpijn. Ik ben onder behandeling bij een dokter en heb al bloed laten prikken en al en er is niks uit gekomen behalve een niet-actieve reumafactor, maar hij zegt dat er 40% kans is dat ik later reuma zal krijgen. Ook zit ik onder behandeling bij een fysiotherapiste, en ze denkt dat het door hypermobiliteit komt (het overstrekken van gewrichten) maar iets zegt gewoon dat dat het niet kan zijn, want dat verklaart de spierkrampen en spiertrekkingen niet, mijn hoofdpijnen elke avond en de duizeligheid als ik elke keer opsta van een stoel of bed.

  De dokter heeft het hier ook bij laten zitten, en heeft gezegd dat ik binnen een half jaar weer terug moet komen, behalve als ik rode gewrichten krijg (reumafactor in mn bloed) of als de pijn erger word.

  Ik heb tot nu toe nog niks verteld over de duizeligheid en de hoofdpijn.

  Weet iemand wat het is of heeft iemand hetzelfde?

  Reactie
  #2

  Ga dan eens teug nar de huisarts en vertel dan alle klachten. Als je niet alles verteld kan de huisarts een verkeerd beeld krijgen en je niet goed helpen

  Reactie
Reageer op: Elke avond hoofdpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief