Hoofdpijn

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een meisje van 15 en ik heb nu al 3 jaar lang last van hoofdpijn. Ik heb fysio, manuele en oefentherapie gehad maar niks helpt. Daarna ben ik 1 jaar in behabdeling geweest in het ziekenhuis (kinderarts, fysio en psycholoog).
    In het ziekenhuis is er uit gekomen dat ik autisme heb. Daarvoor ben ik naar ggnet gestuurd. Ggnet heeft ook niks geholpen. Medicatie geprobeerd maar niks helpt.

    Weet iemand tips of oplossingen?

    Mvg Ilse

    Reageer
    #2

    Bij hoofdpijn kan je voedingspatroon een rol spelen. Belangrijk is om te zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Histamine- en tyraminerijke voedingsmiddelen kunnen klachten uitlokken. Ook is je darmflora belangrijk. Verder kan je tekorten aan bepaalde voedingsstoffen hebben. Bloedonderzoek zegt overigens niet zoveel over tekorten. Je zou advies kunnen vragen op natuurgeneeskundig gebied. Soms kan er sprake zijn van een verkeerde stand van de atlas (hoogste nekwervel) en dan kan atlascorrectie helpen.

    Ook bij autisme speelt de biochemie van je lichaam een rol. Voedingspatroon, belasting door gifstoffen, tekort aan een bepaalde enzym en tekorten aan voedingsstoffen enz.

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief