cervicogene hoofdpijn en slapeloosheid?

  • #1

    Hallo,

    Ik (had) heb last van hoofdpijn die altijd rechts zat en op mijn oog uitstraalde. Dit had ik langer dan een maand.

    De avond voor ik naar de dokter ging had ik het ineens links zitten dus pakte ik een Dafalgan Forte.

    Toen bleef de hoofdpijn wat hangen maar ging toch weg. Maar die avond kon ik helemaal niet in slaap vallen (ik dacht dat het kwam door die irritante mug). Dus dat slapen heb ik niet tegen de dokter vermeld.

    Die ochten kon ik naar de dokter, ik legde mijn klachten uit (en ook dat ik bang was voor ergere aandoendingen) en hij vertelde me: geen zorgen dit is cervicogene hoofdpijn of uitstralingshoofdpijn.

    In kort: mijn nek is stijf en meestal straalt dit uit naar 1 kant van het hoofd.

    Nu die avond na de dokter kwam de hoofdpijn niet terug en de dokter heeft mij niks gegeven maar ik had wel een heel erg vreemd (precies was drukken of verdoofd gevoel in men hoofd). En ik kon wederom niet slapen. De dag nadien had ik nog eens een Dafalgan Forte genomen met de hoop dat dit gevoel weg zou gaan, maar tevergeefs... geen resultaat en weer niet slapen. Nu 3 dagen nadien heb ik nog niet goed geslapen (ben wel energiek dus ik veronderstel dat ik slaap) maar nu het gevoel in men hoofd (nog steeds rechts word precies erger en erger en het wilt maar niet weg gaan, ik heb nog steeds niets ingenomen en ik slaap nog steeds niet). Persoonlijk ben ik echt doodsbang dat dit een zeer ernstige aandoening is zoals een tumor bijvoorbeeld. maar daar durf ik niets over opzoeken alleen weet ik dat hoofdpijn en rare goevellen vaak niet aan een tumor vast hangt.

     

    op internet  vond ik ook niks over cervicogene hoofdpijn en slapelloosheid dus ik weet echt niet wat ik moet doen en wat het is.

     

    Kan iemand mij helpen? 🙁

    Reageer
    #2

    update: de dokter heeft mij verteld dat 80% van mijn symptomen tussen de oren zit, wat waar blijkt te zijn want nu heb ik niks meer van hoofdpijn

    de cervicogene hoofdpijn word behandelt bij de kinesist

     

    maar ik slaap nog steeds niet!!!!! 🙁

    Reageer
    #3

    Hoi,

    Sorry dat ik nu pas reageer. Ik wil jullie op de hoogte brengen wat ik heb mee gemaakt met toch wel hele erge hoofdpijn. (Cluster).

    Ik heb 8 jaar lang intense hoofdpijn ondervonden.

    Altijd rechts, nekpijn (het gevoel van kramp), pijn in mijn neus (zeefbeen), pijn in mijn kiezen, tranende rechter ook en het gevoel of er een mes in je hersenen wordt gestoken. Dit gebeurde periodiek, soms een half jaar niet en dan ineens weken achter elkaar. Echt vreselijk. Bij diverse tandartsen geweest en kiezen en kronen laten verwijderen, omdat er ,volgens de tandarts problemen waren. Als ik op tijd een paracetamol in nam dan voelde ik de begin symptomen weg gaan en was het dragelijk. Dit was tot een maand geleden. Er was een 1,5 maand geleden een vulling uit een van mijn kiezen gegaan. Weer naar de tandarts. De tandarts vroeg of ik mijn mond wilde opendoen. Kan die niet verder open...vroeg zei. Ik , neen dit is het ...en wat is dat geknap in je kaak. Wist je dat je hoofdpijn van kaakproblemen kan krijgen. Hier verder geen aandacht aan gegeven. Tot dat ik weer een aanval van hoofdpijn kreeg. Ik ben toen direct begonnen met het masseren van de kaak in de hoek bij het rechter oor. Tot mijn grote verbazing voelde ik de hoofdpijn en kramp wegtrekken. Hoe simpel kan het zijn. Jaren lang hoofdpijn en door een simpele kaak massage (hopelijk) van deze verschrikkelijke hoofdpijn af.

     

     

     

    Reageer
Reageer op: cervicogene hoofdpijn en slapeloosheid?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief