verwijderen keelamandelen volwassene

  • #1

    Hoi,

     

    Ik heb regelmatig last van amandelsteentjes in mijn keelamandelen, met als gevolg een vieze (metaal-)smaak en soms nare geur. Nu overweeg ik mijn  keelamandelen te laten verwijderen, sta zelfs al op de wachtlijst. Maar ik twijfel, aangezien ik bijna 50 ben en ik vaak door dat hoe ouder je bent, hoe ingrijpender deze ingreep is.  Is het middel niet erger dan de kwaal? Wie heeft ervaring hiermee en kan mij adviseren? Ik heb verder geen keelontstekingen, ook niet gehad. Wel grote, vaak wat opgezette amandelen, maar de steentjes zijn dus mijn enige reden voor verwijdering. Is dit verstandig/het waard?

     

     

    Reageer
    #2

    Het is nog maar de vraag of het probleem van de amandelsteentjes daarmee dan ook defenitief is opgelost.

    Het is nogal een ingreep bij volwassenen. Maar dat gaat allemaal ook weer over.

    Reageer
    #3

    Je zou advies kunnen vragen op natuurgeneeskundig gebied daarvoor. Misschien door middel van voeding en bepaalde supplementen. Missschien ook dingen als een tongschraper. Spoelen met een sol van hymalyazout.

    Reageer
Reageer op: verwijderen keelamandelen volwassene


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief