kan iemand mij helpen?

  • #1

    Ik zit in de pubertijd en heb al een lange tijd last van een vette voorhoofd. Ik eet gezond, drink genoeg, rook niet, drink niet en was mijn gezicht alleen met water en geen zeephoudende stoffen. Iemand tips?

    Reageer
    #2

    koop eens een zuiverings masker. als je buiten loopt komt er heel veel rotzooi in je porieen. ik heb vet op wangen ,voorhoofd en kin . dat noemt men een gecombineerde huid of zo .  helpt echt . ik gebruik dat ook regelmatig 1x per 4 a 5 weken . nu. en anders zou je drogist of apotheker kunnen vragen.  s6

     

    Reageer
    #3

    Hoi Alias,

     

    Belangerijk is om dagelijks je gezicht te reiningen. Vraag na bij een drogist of apotheek welke product je eventueel

    zou kunnen krijgen voor jou huid. Het is inderdaad zo dat we dagelijks van buiten en binnen te maken hebben met verschillende stoffen die slecht zijn voor onze huid.

    Ik heb zelf een droge huid en om mijn gezicht te reiningen gebruik ik bijv. Micellair water van Garnier.  Je kunt de blauwe flacon nemen, deze is namelijk voor de gemengde huid.

    Veel succes en ga zeker even langs bij een drogist of apotheek. ✌?

     

    Liefs,

    Ties

    Reageer
Reageer op: kan iemand mij helpen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief