verschillende klachten, oa hoofdpijn

 • #1

  Hallo allemaal (voor de tweede keer.. had ik mijn hele verhaal getypt, was ik de spambeveiligingcode vergeten..weg verhaal!)

  Ik ben een 14 jarig meisje en loop al een paar maanden met verschillende klachten. De hoofdklacht (hehe) is toch wel de hoofdpijn. Die heb ik heel de dag door en wordt erger bij sommige activiteiten zoals hoesten, niezen, gymen en dingen oprapen (bukken, zeg maar.) Aanhoudende duizeligheid is ook een klacht, ik val soms gewoon om, als ik ineens een duizeligheidsaanval krijg. De overige klachten zijn: raar zicht, bijvoorbeeld als ik naar het bord op school kijk zie ik opeens in de linkerbovenhoek van mijn 'beeld' een soort lamp (lichtgevende plek) en als ik er dan naar kijk is het opeens verdwenen. En ook zie ik een soort 'beschadigingkjes' en onregelmatigheden als ik ergens naar kijk. Heel irritant! Ook zie ik dubbel (maar dat ligt aan de spieren van mijn oog, die trekken mijn ogen niet goed bij elkaar). Verder kan ik absoluut niet tegen herrie, ik zou het liefst het klaslokaal uitvluchten als er maar een beetje te hard gesproken wordt voor mijn doen. Over die hoofdpijn: Het is aan één kant van mijn hoofd (rechts) en af en toe krijg ik een enorme steek erdoor heen en doet het een halfuur pijn, dan wordt het ietsje minder en krijg ik weer een steek. Ook bij niezen en hoesten etc (zoals ik al zei) krijg ik een steek door m'n hoofd, en bij intensieve lichaamsbeweging. Zie ook heel vaak vlekken voor mijn ogen, en het lijkt alsof het beeld wat ik zie ineens beweegt etc.

  Ik ben in februari voor de derde keer naar de huisarts geweest, die mij doorverwezen heeft naar een neuroloog. Naar die neuroloog moet ik halverwege mei, en de afspraak is begin februari gemaakt. Is de wachttijd altijd zo lang bij een neuroloog? Naar de optremist (sorry, ben even vergeten hoe je dat schrijft) kon ik binnen twee weken terecht!

  Ik hoop dat iemand mijn klachten herkend en me een beetje gerust kan stellen!
  Misschien nog wat nodige informatie: Ik heb over het algemeen weinig stress, wat gezonde stress misschien, maar dat kan geen kwaad, neem ik aan. Heeft iedereen wel eens last van, toch?

  Met vriendelijke groeten en alvast bedankt,
  Sophie!

  Reageer
  #2

  het is goed dat de neuroloog er naar kijkt, zeker doen!
  maar je zou ook eens naar een Klassiek Homeophaat kunnen gaan, een aantal van jouw klachten daar kan zo iemand wel iets mee.
  Succes! Brenda

  Reageer
  #3

  Hallo! 🙂
  Bedankt voor u antwoord. Ik heb wat opgezocht over klassieke homepathie, maar ik snap er eerlijk gezegd zeer weinig van. Zou u als u dit nog leest, in een paar woorden desnoods, uit kunnen leggen wat het inhoud?

  Alvast bedankt!
  Sophie.

  Reageer
  #4

  Misschien ook nog even nodig om te vermelden:
  Ben sinds vorig jaar ook aardig wat kilootjes afgevallen (opzich geen problemen mee, natuurlijk). Maar ik ben lichamelijk absoluut niet vaker actief geweest, sterker nog, ben gestopt met sporten door de klachten.

  Groetjes!

  Reageer
Reageer op: verschillende klachten, oa hoofdpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief