tintelingen en verdoofd gevoel in het lichaam en gezicht

  • #1

    Ik heb sinds een jaar vage tintelingen in mijn arm en been en soms boven op mijn hoofd en afgelopen tijd ook op mijn wangen rond mijn ogen ze komen en gaan en zijn niet blijvend. ook heb ik sinds paar dagen doof gevoel op mijn onderbuik en tip van mijn tong en aan een kant van mijn lippen. ik ben ook extreem moe. ik heb vorige jaar bij neuroloog geweest en een MRI van mijn nek gedaan en na onderzoek hebben ze gezegd dat er geen sprake is van MS maar ik weet niet of een MRI van nek alleen genoeg is. wat zouden deze symptomen veroorzaken?
    ik heb wel weer een afspraak bij neuroloog.

    Reageer
    #2

    Op die MRI was beslist meer te zien dan je nek. Dus MS zouden ze wel hebben gezien. Het is moeilijk om op basis van de symptomen iets over de oorzaak te zeggen. Je zult toch even de neuroloog moeten afwachten.

    Reageer
    #3

    Mag ik vragen of je klachten zijn opgelost en hoe het is afgelopen?

    Reageer
    #4

    Hey, ik heb gelijkaardige klachten en dit al 3 jaar. Ook hebben ze bij mij naar ms gekeken maar niets van resultaat heeft me tot hiertoe wijzer gemaakt, word het stilaan beu, hopelijk vinden ze bij jou iets!

    Reageer
Reageer op: tintelingen en verdoofd gevoel in het lichaam en gezicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief