aangezichtsverlamming

  • #1

    hallo allemaal,
    Ik ben gisteren wakker geworden met de ziekte van Bell, heb het 20 jaar geleden ook gehad aan de andere kant van mn gezicht, dat is 98 procent genezen, dus met hele kleine beperkingen,heb in die tijd geen medicijnen gehad zoals nu, prednison en zelitrex, er is natuurlijk veel veranderd intussen, maar helpen deze medicijnen goed, dat zou ik graag willen weten, en welke dingen kan je beter niet doen als je het pas hebt en op de lange termijn, weet niet zo goed wat slecht voor je is of juist goed.
    Hopelijk weet iemand iets meer,
    bij voorbaat dank,
    groetjes saskia

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Ik heb het in 2007 gehad en heb toen geen medicatie gekregen omdat ik toen zwanger was.
    Heb destijds na de bevalling een goeie 7 dagen na dat ik de verlamming kreeg fysiotherapie genomen om het herstel te bevorderen.
    Zorg ervoor als je dit wilt ondernemen dat je een theapeut in handen neemt die hier mimetherapie voor heeft gevolgd en die dus weet waar die het over heeft. Bij mijn eerste therapeut was dit namelijk niet het geval, mijn 2e wel die wist waar die mee bezig was. Wat bleek dat ik m`n spieren zo heb over traint dat de te sterk zijn geworden en ik enorme wild groei trekkingen in m`n gezicht kreeg.
    Heel veel succes met het herstel!!

    Reageer
Reageer op: aangezichtsverlamming


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief