Raar gevoel in hoofd, knalrood worden en hartkloppingen.

  • #1

    Hallo,

    Afgelopen week heb ik een aantal keer meegemaakt dat er wat "los" lijkt te schieten in mijn hoofd. Of dit waar is , is natuurlijk een tweede, maar dat gevoel heb ik dan.

    Ik had het 1 keer bij een stoelgang(persen) en 1 keer gewoon op de bank. Ik krijg op dat moment een soort gevoel van schrikken (niet dat ik echt schrik, maar het gevoel is hiermee te vergelijken) , daarna word ik knalrood en vervolgens gaat mijn hartslag omhoog.
    Het is een hele vreemde gewaarwording en ik hoop het een beetje goed uit te leggen zo.

    Verder moet ik hier nog aan toevoegen dat ik de laatste tijd erg vermoeid ben. Ik lig veel en kom met met moeite tot activiteiten. Mijn vitamines en dergelijke zijn op een licht ferritine tekort (16 ipv minimaal 20) in orde en mijn bloeddruk is ook normaal.

    Heeft iemand een idee wat dit kan zijn of waar dit mee te maken heeft?

    Reageer
    #2

    Ik zou er even mee naar de huisarts gaan.

    Denk dat je daar meer aan hebt dan ideeën van andere mensen. Omdat je dan nog niet weet wat het nou bij jou veroorzaakt.

    Reageer
    #3

    Bloedarmoede. Je ijzerwaarde is te laag

    Reageer
    #4

    Hallo John,

    Bedankt voor uw reactie. Volgens de huisarts kan ik niet zo vermoeid zijn van zo'n minimale onderwaarde en bovendien was mijn hb weer aan de hoge kant(8.9). Zou het dan kunnen dat mijn lichaam toch hinder ondervindt van die ferritine?

    Groeten

    Reageer
    #5

    Volgens mij kan het dus wel

    Reageer
Reageer op: Raar gevoel in hoofd, knalrood worden en hartkloppingen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief