Sporten met stolsels in hoofd

 • #1

  Ik heb in meerdere hersenvaten stolsels in de richting van het hart. Daarbij beweeg ik moeilijk vanwege gewrichtsproblemen. Door pijn heb ik vorige week een paar keer zware pijnstillers gebruikt. Maar ik werd daar duizelig van wakker en nog dagen vergeetachtig van. Dat is raar op 1 tablet per 2 dagen, dus alles overwegende denk ik dat het sterke effect (ook) met een slechte conditie te maken kan hebben (ademhaling wordt nog lager met deze pijnstillers en is al laag). Of met de gebrekkige afvoer van bloed vanuit de hersenen waardoor medicatie lang blijft circuleren?

  Ik merk dat ik te weinig conditie heb, want spieren raken meteen pijnlijk verzuurd als ik loop en ik raak snel buiten adem. 1 + 1 is dat ik zo niet lang leef.

  Dus ik heb weleens aan de neuroloog gevraagd of 'sporten' goed of slecht is met stolsels in mijn hoofd. Bloeddruk gaat dan omhoog, wat hoofdpijn geeft omdat bloed niet snel naar het hart terug kan. Maar meer bewegen, maakt dat ik qua longen/hart langer meega. Hij kon het niet zeggen.

  Iemand een idee?

  (huisarts weet niets te zeggen)

  Reageer
  #2

  Ik vrees dat je hier ook geen antwoord gaat vinden, want er zijn geen artsen aanwezig/online

  Reageer
  #3

  Ik weet het. Probeerde het op wat logisch zou zijn, wat gezond verstand zegt.

  Maar bedankt voor het reageren

  Reageer
Reageer op: Sporten met stolsels in hoofd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief