Zenuwpijn rechterkant gezicht. Verdoofd en tintelingen.

 • #1

  Hallo,
  Ik heb alle berichten gelezen en herken erg veel.
  Bij mij is het zo’n 2 jaar geleden begonnen met een verdoofd gevoel in mijn rechter mondhoek. Zo’n half jaar bleef dit hetzelfde. Toen toch maar eens naar de dokter gegaan die mij doorverwezen heeft naar een neuroloog. Vanaf dat moment begon ik me zorgen te maken en werden de klachten ook steeds erger. Inmiddels voelt mijn rechterkant constant verdoofd aan en een soort van trekkend gevoel. Daarnaast heb ik sinds een maand of 10 een droog/ruw gevoel van mijn tong. Het is echt om knettergek van te worden.
  Al 3 mri’s gehad, ct scan gehad, kno arts geweest, bloed geprikt op medicijnen. Overal, maar ze kunnen niks vinden.
  Nu ben ik bij een kaakchirurg en zij heeft de indruk dat ik snachts heel erg doe klemmen en de klachten mogelijk daar vanaf komen. Heb nu 3 weken een bitje en heb dit erg veel in. Merk helaas nog geen verschil..

  Toch stress??

  Zijn er mensen met hetzelfde? En die er vanaf zijn gekomen…

  Reageer
  #2

  Misschien door blootstelling aan draadloze velden van apparaten in jouw huis of die van de buren. Ik ben zelf erg gevoelig en ben genoodzaakt afschermingsmateriaal op de muur de plakken om de invloed van de draadloze apparaten van mijn buren op mijn lichaam te verminderen. Ik ervaar enorm veel klachten, de laatste 3 jaar vooral met betrekking op de huid, tintelingen, trekkend gevoel, steken, fysiek voelbaar spanningsveld, maar ook in de hersenen, doofheid, smaakverlies en nog veel meer van al dat fijne.

  Als je terugdenkt naar de periode waarin het begon, heb jij toen zelf wat nieuws gekocht of gekregen? Als de klachten 24/7 aanhouden zou het weleens iets kunnen zijn wat dan ook 24/7 aanstaat. Laptop, tablet, versterker, noem het maar op.

  Daarbij zou het ook bij de buren vandaan kunnen komen. Heb jij er buiten minder last van? Na een dag(of langer) weg te zijn geweest, ervaar jij de klachten dan minder? Gooi alles eens uit zou ik zeggen, en mocht het contact met de buren goed zijn, vraag naar de periode wanneer de klachten bij jou zijn begonnen.

  https://sosstraling.nl/gezondheidsklachten-top-26/

  Dat is wat ik voor je heb waar niet veel mensen aan zouden denken. Maar de impact op het dagelijkse functioneren kan enorm zijn.

  Reageer
Reageer op: Zenuwpijn rechterkant gezicht. Verdoofd en tintelingen.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief