bang om mij zelf wat aan te doen

 • #1

  hallo ik ben daantje en ben 25 jaar heb al 5 jaar lang last van paniekaanvallen, was eerst erg bang om een ziekte te krijgn en dan doodte gaan kreeg daarvoor med onderande paraxetine en oxazepam heb een hele tijd gehad dat het heel goed ging todat ik plotseling zwanger raakte en er af moest had eerst geen verschijnselen maar in de 7 maand kreeg ik angten om mij zelf en de baby iets aan te doen na de geboorte van ons dochtertje ging het erg slecht met mij heb de eerste weken ook bijna niet meegemaakt toen ben ik weer begonnen met med slikken was in die tijd erg bang om haar wat aan te doen, na een paar maanden voelde ik mij gelukkig weer beter helemaal geen klachten meer, maar sinds een paar agen voel ik me weer ontzettend klote ben erg bang om mij zelf wat aan te doen, mijn dochtertje is nu bijna twee, en ben sinds twee week aan het afbouwen van oxazepam ik gebruikte 20 mg en nu 15 mg, ik heb een paar dagen geleden gehoort dan een vrouw zichzelf had opgehangen, nu ben ik erg bng dat ik dat ook ga doen het is verschrikkelijk die angsten continu ben vandaag ook bij de dokter geweest en die zij niet verder gaan met afbouwen, heeft iemand hiermee ervaringen graag jullie reactie

  Reactie
  #2

  Daantje, let goed op jezelf, het is goed dat je naar de dokter bent gegaan, maar krijg je ook ondersteuning van een psychiater?
  vraag daarom!
  en vooral praat! vertel het je man, en je familie zodat ze jouw kunnen ondersteunen en als je echt in paniek raakt ga dan snel naar iemand toe, maak daar goede afspraken over!
  Als extra ondersteuning, dus niet ipv maar erbij, zou je naar een Klassiek Homeophaat kunnen gaan.
  wens je heel veel sterkte, Brenda

  Reactie
  #3

  Suicide neiging is een absolute indicatie om met spoed contact op te nemen met de hulpverlening.

  Ga naar je huisarts, en als die niet goed luistert, ga dan naar de spoedeisende hulp!

  Neem jezelf serieus, dan doet een ander dat ook gemakkelijker!!!

  Ik hoop dat je jezelf gaat helpen door goede professionele hulp te zoeken.

  Het beste lijkt mij dat je met een psychiater gaat praten...

  Heel veel sterkte meis!

  Reactie
  #4

  hey hallo ik heb anderhakf jaaar gelopen bij een pshycoloog en die heeft mij gedrags therapie gegeven,heeft wel geholpen, maar ik wil niet dood ik wil juist genieten maar ik ben gewoon bang voor die gedachte waarom weet ik niet mischien heeft het met mijn angststoornis te maken

  Reactie
  #5

  Hai Daantje, waarom ga je niet even terug naar de psycholoog om te praten dat je rotgevoel weer een beetje is teruggekomen. Het is helemaal niet nodig hiermee te blijven rondlopen. Juist psychische aandoeningen genezen langzaam en in etappes. Echt hoor, gewoon even teruggaan voor een gesprekje of vijf. Dat helpt echt!

  Reactie
Reageer op: bang om mij zelf wat aan te doen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief