Geen gevoel deel rechter borst.

 • #1

  Sinds 1 week heb ik geen gevoel meer in een deel van mijn rechter borst. Het gaat om ongeveer 1/4e van mijn borst. Het voelt alsof er een verdoving in zit en ik voel niks. Ik voel wel dat er iets gebeurt als ik word aangeraakt maar niet wat.

  Ik ben hier eergisteren mee naar de huisarts geweest en die zei dat het een beknelde zenuw moet zijn. Maar ik vind dit toch nog wel gek dat zoiets opeens kan gebeuren en dat er verder niks onderzocht hoeft te worden. Hij heeft natuurlijk wel zelf borstonderzoek gedaan en gekeken waar ik precies geen gevoel heb maar zei dat hij hier dus niks mee of aan kan doen.

  Is er toevallig iemand die hier ervaring mee heeft en of het gevoel uiteindelijk wel terug komt? En of er eigenlijk toch iets onderzocht moet worden? Ik heb namelijk niet een heel goed gevoel bij mijn huisarts dus ik twijfel heel erg of ik nog een afspraak moet maken bij mijn andere huisarts of dat afwachten (en als het niet overgaat pech) de goede oplossing is.

  Ik weet niet of dit er iets mee te maken kan hebben maar vaak als ik moe ben en veel heb gelopen of bewogen krijg ik een slecht evenwicht, soms val ik dan uit het niets bijna (nog nooit echt gevallen). En ik heb ook als ik moe ben soms last van het maken van spastische bewegingen met mijn armen.

  Reageer
Reageer op: Geen gevoel deel rechter borst.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief