Zwaar gevoel in hoofd en koude tintelingen bovenkant hoofd

 • #1

  Ik heb al enkele weken een zwaar gevoel in mijn hoofd, mijn hoofd voelt heel zwaar aan. Alsof er gewicht in/op zit. Verder voel ik nu ook koude tintelingen aan de bovenkant van het hoofd. De klachten heb ik zodra is wakker wordt in de morgen, eind van de dag voelt het hoofd zwaarder aan dan in de ochtend. Soms voelt het alsof alles in de kronkels gaat in mijn hoofd. Het begon een keer met zwaar hoofdpijn. En ik had ook last van een soort stijve nek. Daarnaast lijkt het alsof 1 oor dichtknijp.

  Ik ben eind februari naar een KNO arts geweest, die zei dat het oor goed was. Toen had ik het gevoel van zwaar hebben van het hoofd, heel weinig (kreeg dat af en toe). Nu word ik ermee wakker. Bij het slapen voel ik het niet.

  Heb begin mei een MRI van het hoofd laten maken, dat was ook goed. Er volgt een telefonisch consult van de Neuroloog binnenkort.

  Het gevoel is heel raar, vooral dat van het zwaar zijn van het hoofd.

  Herkent iemand dit? Ik ben 49 jaar. Alvast bedankt.

   

  Reageer
  #2

  Je hebt eerder ook een topic gehad omdat je je zorgen maakte over je bloedwaarden. Heb je vaker angsten voor ernstige aandoeningen of ziekten?

  Reageer
  #3

  Nee, niet echt. Kan dat dan zoveel invloed hebben op het hoofd? Ik moet nu een mri maken van mijn nek en rug. Vanaf dec/ jan had ik last van een stijve nek.

   

   

  Reageer
  #4

  Angsten en spanningen kunnen daar zeker invloed op hebben

  Reageer
Reageer op: Zwaar gevoel in hoofd en koude tintelingen bovenkant hoofd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief