Ik ben zo bang πŸ˜”

 • #1

  Ik heb echt al drie jaar zoveel vage klachten: het begon na een periode van angst en stress en een eerste paniekaanval dat ik wegviel wegzakte uit me lichaam en geen adem meer kreeg en me heel vaag en onwerkelijk voelen. Nu afgelopen tijd heb ik de volgende erg:

  Het is nu al een jaar geleden dat ik na een xtc pilletje weer erg angstig werd. Wegvallen of gevoel van en duizelingen. Maar sinds dien het gevoel dat ik mezelf helemaal kwijt ben.
  Het engste is de volgende klachten:

  Gevoel alsof er een xtc pil inkickt, verward voelen, valse herinneringen, dejavu, druk in me hoofd, steken, duizelingen, oren/oor die drukt. Soort gevoel alsof er iets gebeurd in me hoofd. Gevoel van een lift die op en neer gaat in me hoofd. Zoveel klachten in me hoofd alsof er iets niet klopt. Dan weer vaag en onwerkelijk voelen. En dwangmatig elke keer mezelf diagnostiseren en vervolgens lijken die klachten weer anders. Vaak verward wakker worden en soms niet denken wat ik allemaal voor onzin praat. Ben echt zo bang voor een hersen tumor. Bloed is twee jaar terug gecheckt en alles was goed. Maar ben nu bang dat ik toch een tumor heb of iets.

  Reageer
  #2

  Dit zijn toch klachten die passen bij een angststoornis en hyperventilatie

  Reageer
  #3

  En die druk in me oor en rechterhelft van gezicht? ☹️ Alsof je op je kussen ligt

  Reageer
  #4

  Ook dat komt daar vandaan

  Reageer
  #5

  welke medicament bij hyper ventilatieΒ  Β ?

  Reageer
  #6

  Doorgaans een Benzodiazepine om wat rustiger te worden. Maar een geneesmiddel tegen hyperventilatie is er niet

  Reageer
  #7

  ik heb geen medicatie.
  ook tijdens momenten dat ik normaal lijkt te ademen of geen spanning lijk te hebben komt het ineens opzetten, ook op het werk het idee dat ik elk moment kan wegdraaien in me hoofd. Ik maak me wel elke dag druk dat het iets ernstigs is. Dokter wil alleen niet checken omdat m’n bloed wel goed was

  Reageer
  #8

  Er valt ook niet veel te checken... je zou naar een psycholoog kunnen gaan en naar een fysio voor ademhalingsoefeningen

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Ik ben zo bang πŸ˜”
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief