alsof hersenen geen bloed meer krijgen met slaap

  • #1

    ik heb de laatste tijd een heel rot gevoel als ik heb geslapen. Voornamelijk als ik bijv met mijn hoofd op mijn handen lig. Het dove gevoel wat ik daarna in mijn handen heb heb ik dan ook in mijn hoofd. Dus een doof trekkend gevoel, alsof mijn hersenen geen bloed/zuurstof meer krijgen. Als ik dan wakker word dan doet dit niet echt pijn, maar het is een erg naar gevoel en trekt door naar mijn gezicht, bijv mijn lippen die dan ook gaan tintelen. Herkend of kent iemand dit probleem?? En wat zou het kunnen zijn? Of is dit normaal en zijn er meer mensen die dit hebben???

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Hoi Freubel,
    Ik zie dat je bericht een aantal jaren oud is... maar ik was op internet aan het zoeken en heb hetzelfde probleem als jij! Heb je er nog steeds last van?? Ik wordt idd ook vaak wakker met mijn hoofd op mijn handen...en krijg dan ook van die rare tintelingen als ik dan van positie verander. Vandaag is het behoorlijk extreem, heb nu zelfs nu (om half 3)nog tintelingen(!) Ik ben ook bang dat er een moment komt dat mijn hersenen geen bloed en dus zuurstof meer krijgen en dat ik misschien wel een hersenbloeding of iets krijg... Heb je er inmiddels een verklaring voor kunnen vinden??
    Groeten, Resi

    Reageer
    #3

    Ik heb hier ook last van. Ben al jaren op zoek. Kan niks vinden. Er wordt steeds ademhaling aangeraden en ook psychotherapie. Maar dat helpt niet. Er moet iets anders mis zijn.

    Neem gerust contact met me op. Heb je interesse om met me te praten, dan kan dat hier.

    Reageer
Reageer op: alsof hersenen geen bloed meer krijgen met slaap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief