Buzzend gevoel

 • #1

  Waar heb ik last van ?

  In de avond voor het slapen (slaap waakstand)

  Een vreemd gevoel ? Trillend sidderend buzzen
  Weet niet precies waar het weg komt (denk ergens middenrif) mijn lichaam trilt niet ! op dat moment word ik extra alert. Soms blijft het bij een naar buzzend gevoel, meestal word het gevoel erger voelt alsof er een kraantje opengaat en ik ergens iets te veel van krijg ? Een gevoel van stralen naar mijn armen, benen, testiskels en naar mijn hart. Het buzzende gevoel gaat heel erg snel, als ik mijn pols voel merk ik dat die wel verhoogd is maar vele malen lager dan dat buzzende gevoel. Af en toe denk ik dat ik een hartaanval krijg, alles raast dan enorm door mijn lichaam (hierbij ontstaat een angstig gevoel) dit alles bij elkaar duurt zo’n 10 tot 30 min. waarna het rustiger word, het buzzende gevoel word stabiel buzzen blijft maar kalmer en voel het dan in al mijn zenuwen en in mijn hoofd ( lichaam en geest samen 1 gevoel)

  Hierna val ik in slaap of beland als ware in een soort trip. Hallucineren en inzichten krijgen,
  1x voorgekomen geval van uit mijn eigen lichaam treden, brandende benen en vingers en soms ook schokken in hoofd en benen.

  Als ik een uurtje voor het slapen gaan diazepam 2 mg neem heb ik hier nog steeds last van maar merk ik dat ik minder angstig word zodra dit gedoe begint, en kan dan iets makkelijker onderzoeken aan mezelf waar ik last van heb / krijg.

  Diep van binnen denk ik dat ik in de avond in de slaap waakstand ergens een hormoon of dergelijke te veel krijg en dat mijn lichaam ontregeld word ?

  Reactie
Reageer op: Buzzend gevoel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief