Gehoord valt weg

  • #1

    Ik was vandaag aan het werk en voor de 3e keer dit jaar overkomt me iets naars. Ik krijg een soort klap in mijn rechter oor en alles klinkt ineens heel erg hol en valt weg. Het is vak maar 20 seconden en dan is het normale gehoor er weer. Maar het klinkt en voelt wel raar. Vooral als ik dan mensen hoor praten klinkt het heel hol en galmt het.

     

    Zou dit iets met mijn hersenen te maken kunnen hebben en moet ik mij zorgen maken?

    Reageer
    #2

    Dat zal eerder met je oor te maken hebben. Laat de huisarts ernaar kijken

    Reageer
    #3

    Maar her voelt echt als een soort klap en dan ineens galmt het enorm het klinkt heel blikkerig. Ik ben heel bang voor een TIA of een Hersenbloeding. Ik heb gelezen dat dit erop lijkt.

    Reageer
    #4

    Ik ben 23 jaar trouwens

    Reageer
    #5

    dan zou je ook nog andere klachten moeten hebben.

    Reageer
    #6

    Laten we het hopen... naar de huisarts wordt nu een beetje lastig. Dus jij denkt dat het iets met mijn oren te maken heeft?

    Reageer
    #7

    dat denk ik wel

    Reageer
    #8

    Af en toe zon eng gevoel in mijn oor en rechterkant van mijn hoofd zou geen knelling in een ader kunnen zijn bijvoorbeeld. Of een lichte korte TIA ofzoiets??

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat denk ik niet

    Reageer
Reageer op: Gehoord valt weg


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief