Gloeiende voeten

  • #1

    Hi,

    ik heb last van gloeiende voeten.
    maan de buitenkant is niks te zien en voor een anders voelen ze niet warmer dan normale lichaamstemperatuur. Voor mijzelf staan ze gevoelsmatig in de fik.

    ik krijg er zeer vermoeide benen van en het houdt me enorm uit mijn slaap. Eventuele koeling van buitenaf helpt alleen wanneer het continu wordt aangeboden. Bijvoorbeeld wanneer ik er een ventilator op zet, die ik vastzet.  Als ik tijdelijk koel, bijv mijn voeten even onder de koude kraan, dan wordt het daarna nog erger.
    mij heb ook vaak last van restless legs, maar het is niet zo dat het tegelijk is, of dat het een het ander triggert. Althans dat denk ik.

    het is een hele vervelende klacht, die me behoorlijk beperkt in mijn leven.

    ik denk dat het met mijn zenuwstelsel te maken heeft, maar de dokter heeft geen idee wat het kan zijn.

    kunnen jullie me helpen?

    groet, Eline

    Reageer
    #2

    Een orthomoleculair therapeut zou kunnen kijken naar je voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen. Bloedonderzoek zegt namelijk weinig over tekorten. Slapen op een bed en matras zonder metalen erin is ook belangrijk. Helpt om beter te aarden en te ontspannen.

    Reageer
Reageer op: Gloeiende voeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief