Gevoel van knetter snoep boven hersenstam naar bovenkant achterhoofd

  • #1

    Heel naar gevoel, ik krijg hoofdpijn met daarbij periodes waarin ik knoepjes of geknetter vanaf mijn hersenstam naar bovenkant achterhoofd ervaar, hetgeen het dichtst bij komt qua hoe het voelt is zoals we vroeger dat knetter snoep tegen ons verhemelte voelde ploppen. Ik ben er mee naar de huisarts gegaan maar die wuift t weg. Wat kan dit zijn?

    Reageer
    #2

    Dat is zonder enig onderzoek moeilijk te zeggen. Als de klachten aanhouden, ga dan naar de huisarts terug en vraag een verwijzing voor de neuroloog.

    Reageer
    #3

    Ik weet niet of de oorspronkelijke schrijfster van dit bericht hier ooit nog is, maar ik ervaar dit ook; en de dokters lachen het gewoon weg, dat geknetter kan echt luid zijn, soms zelfs voelbaar, het is alsof er elektriciteit op je brein staat.

    Reageer
    #4

    Bij mij exact hetzelfde.
    Vaak erger tijdens bewegen van mijn ogen.
    In het begin had ik het idee dat dat was wanneer ik die dag mijn medicatie was vergeten in te nemen maar een jaar geleden, na "verkeerde" medicatie voor geschreven te hebben gekregen, is het constant gebleven en tegelijkertijd ontwikkelde ik tinnitus !!!

    Reageer
    #5

    @Anja

    Heb je wel eens een fysiotherapeut naar je nek en schouderspieren laten kijken?

    Reageer
    #6

    Heb het ook alsof ik die knetter snoepjes heb gegeten heeeel raar

    Reageer
Reageer op: Gevoel van knetter snoep boven hersenstam naar bovenkant achterhoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief