plekken om bloed te prikken

 • #1

  Had eens een aantal vraagjes.
  Vermits ik bijna elke week moet bloed laten prikken is het na een tijdje heel moeilijk om nog goede aders te vinden.
  De huisarts prikt momenteel in mijn polsen en handen maar dit is niet lang meer te doen want adertjes daar zijn erg klein en niet goed om te prikken.
  Nu in mijn ellebogen kan ze niet meer prikken want daar is alles zo hard van het prikken.
  De enige plek die ze nu nog heeft is mijn voeten maar dat is best pijnlijk en ook daar is de huisarts zelf radicaal tegen om te prikken.

  Nu was mijn vraag waar kan ze nog prikken?
  En is het misschien mogelijk of een idee om een kateter ofzo te plaatsen waardoor ze alleen maar die plek moet aanprikken waardoor ze elke keer opnieuw bloed heeft? Is dit mogelijk en hoe en waar komt die dan te zitten?

  Hoop dat iemand hier een antwoord heeft want op dit moment voel ik me net een junkie door al de geprik en zonder maar ook een druppeltje bloed te krijgen.

  Groetjes
  cientje

  Reageer
  #2

  HET IS WEL EEN ONDERNEMING OM ER EEN TE KRIJGEN MAAR ER BESTAAN PORT A CARTS. DIT IS EEN KASTJE ONDER JE HUID DIE AANGESLOTENN IS OP EEN GROOT BLOEDVAT DEZE IS DOOR DE HUID GEMAKKELIJK AANTEPRIKKEN.
  vRAAG ER MAAR EENS NAAR
  HEEL VEEL SUCCES

  Reageer
  #3

  HET KASTJE WORDT GEPLAATST OP JE BORST . TUSSEN JE SLEUTELBEEN EN DE BOVENKANT VAN JE BORST. dAAR WAAR ZE OOK PACEMAKERS PLAATSEN

  Reageer
Reageer op: plekken om bloed te prikken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief