Zoemen bij hart en meerdere overslagen achter elkaar

  • #1

    Hallo, ik heb een vraag of iemand dit herkent.

    De laatste dagen heb ik een zoemend gevoel bij mijn hart (geen trillen of overslagen maar echt zoemen).
    Het lijkt een beetje met mijn hartslag mee te gaan, alsof ik mijn bloed door mijn aders gepompt voel worden steeds.
    Als ik aan mijn hart voel, voel ik af en toe ook tikjes er uit komen in plaats van het complete bonken dat je hart normaal doet.

    Verder heb ik de laatste dagen veel last van hartoverslagen, maar dit heb ik al heel lang.

    Zojuist had ik er alleen meer achter elkaar voor zon 10 seconde terwijl ik gewoon zat op een stoel. Hij sloeg gewoon even niet meer normaal en had het gevoel alleen steeds een harde overslag te hebben. Daarna ging het weer weg...

    Ik ben 25, gezond en heb jaren geleden ecg, holtertest, inspannings-ecg en hartecho gehad.
    Hierop was niets te zien.

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Misschien toch goed om even naar de huisarts te gaan en te laten luisteren naar hart, longen en luchtwegen. De tikjes die je voelt komen volgens mij niet uit je hart. Dat zou je met je hand nl niet kunnen voelen.

    Reageer
    #3

    En al bij de dokter geweest ik voel dit ook mijn gsm steekt in mijn binnenzak van mijn jas en ik dacht dat ik een berichtje kreeg maar het zit rond mijn hart te zoemen.

    Reageer
    #4

    Ik heb indetiek hetzelfde gevoel van zoemen in de borstreek trillingen hart overslagen en al dat miserie . ben al in 2 maanden tijd 5 keer bij de ziekenhuis geweest en 20 keer bij den dokter ik heb schrik dat ze mij straks gek verklaren . maar de dokters zeggen dat het niks is . teveel stress . BEN ZELFS IN AMERIKA gegaan bij hartspecialist . valt niks te zien en niks niks . dus moet er mee leven ... ik ben 27 jaar en ben 2 keer kampioen MMa geweest . ik begrijp er ook niks van . Rocky Lafertin

    Reageer
    #5

    Ik heb sinds 2 dagen precies hetzelfde beschreven in het bericht van 2013/anoniem. Ik ben vrij sportief en heb slik al heel lang  alleen 1 pil voor te hoge bloeddruk 50 mg.  Bloeddruk gemeten bedraagt 153/83 /66 dus wel iets te hoog voor mijn leeftijd 70 jaar.  Verder had ik last van veel boeren/ winden. Ik kijk het even aan. Het gezoem komt af en toe, net of er een mobiel afgaat op trilstand . Verder is mijn conditie goed en ben verder niet moe of zo.

    Reageer
    #6

    @Ad, bloeddrukmiddelen remmen de aanmaak van melatonine en zorgen voor verlies van vitaminen en mineralen en andere stoffen, waaronder zink en Q10, wat alles bij elkaar klachten kan geven; naast dat ze niets doen aan oorzaken.

    Reageer
    #7

    ben je ooit gebeten door een teek

    Reageer
Reageer op: Zoemen bij hart en meerdere overslagen achter elkaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief