Bloedsomloop of zenuwpijn?

 • #1

  Heb sinds vier weken last van tintelingen in handen en voeten (en benen en armen en hoog in rug/nek maar iets minder dan handen en voeten lijkt). In principe door de dag heen. Met slapen niet. Hoe weet ik of het bloedcirculatie of zenuwprobleem is? De dokter stuurt mij naar neuroloog maar wie zegt dat zenuwen zijn en geen aders of bloedcirculatie ? Graag wat inzicht!

  Reageer
  #2

  De dokter heeft je naar de neuroloog gestuurd voor verder onderzoek omdat hij/zij vond dat je klachtent bij zenuwpijn passen.
  Had de dokter aan vaatproblemen gedacht,was je naar een vaatchirurg of andere vaatspecialist verwezen.
  Je huisarts heeft er voor gestudeerd om deze beslissing te kunnen en mogen nemen, je vraagt nu op een forum waar geen dokters zijn en geen onderzoek mogelijk is, of je huisarts dit goed heeft ingeschat. Persoonlijk vind ik dat niet logisch!

  Reageer
  #3

  Nou sorry hoor stelde gewoon een vraag. Er zijn klachten als tintelingen die ook bij bloedsomloop voorkomen vandaar mijn vraag van jou zitten ze wel goed.

  Reageer
  #4

  :"De dokter stuurt mij naar neuroloog maar wie zegt dat zenuwen zijn en geen aders of bloedcirculatie " die vraag kan niemand zo beantwoorden. Behalve de neuroloog als je daar bent geweest. Als die zegt dat het geen zenuwpijnen zijn, dan is er een andere oorzaak die onderzocht moet worden.
  Je huisarts denkt aan zenuwpijn, dus verwijst hij naar de arts die dit kan vaststellen. De huisarts moet ergens met een onderzoek beginnen. Hij kan je niet naar 3 artsen tegelijk sturen

  Tintelingen in handen en voeten (en benen en armen en hoog in rug/nek maar iets minder dan handen en voeten lijkt. Als het nou 1 lichaamsdeel was dan zou je aan problemen met de bloedsomloop kunnen denken. Maar op zoveel plaatsen tegelijk is dat zeer onwaarschijnlijk.

  Dan is er ook nog een andere optie. Klachten door hyperventilatie als je last hebt van angsten/stress of spanningen

  Reageer
Reageer op: Bloedsomloop of zenuwpijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief