Bloedbeeld

 • #1

  Hoi allemaal!
  Ik ben 30 weken zwanger en heb sinds 2 maanden pijn in m’n linkerschouder/linkerarm. Ze kunnen geen oorzaak vinden tot nu toe. Ik heb nu sinds een aantal dagen ook een vervelend gevoel links in m’n zij, net onder m’n ribben. Een vol gevoel, lichte pijn, waardoor ik erg bang ben dat mijn milt vergroot is. Hier voor heb ik volgende week een echo staan.. ik heb wel bloed laten prikken en vroeg me af of je met deze waardes lymfeklierkanker/hodgkin uit kan sluiten? Ik ben zo bang hiervoor..
  mijn waardes:

  Hemoglobine: 7.6
  Hematocriet: 0.37
  Erytrocyten: 3,82
  Trombocyten: 222
  Leukocyten: 10.1
  MCV: 98
  MCH: 1.99
  Neutrofielen: 7.3
  Lymfocyten: 2.2
  Eosinofielen: 0.0
  Basofielen: 0.0
  Ferritine: 6

  Alvast bedankt voor de reacties!

  Reageer
  #2

  Als er afwijkingen zouden zijn die daarop zouden kunnen wijzen, dan hadden ze dat toch wel gezegd hoor. En dan zijn dan de specialisten die daar naar kijken.

  Reageer
  #3

  Alleen de huisarts krijgt deze uitslagen via de post en de vorige keer duurde dat 2 weken. Maar kan je dat dus wel uitsluiten met deze waardes?

  Reageer
  #4

  Ja hoor

  Reageer
  #5

  Bedankt, dat stelt me echt gerust!

  Reageer
  #6

  Nog een vraagje John; die pijn links net onder mijn ribben, trekt ook door naar m’n rug en is licht zeurderig. Denk jij dat dit ook echt mijn milt kan zijn? Blaasontsteking is uitgesloten.

  Reageer
  #7

  Daar kan ik zo geen antwoord op geven.  Het kan namelijk ook je dikke darm zijn die klachten geeft

  Reageer
  #8

  Ah ja precies. Ik was vannacht ivm zwangerschap opgenomen in het ziekenhuis, daar hebben ze helaas niet gecheckt waar de pijn vandaan kwam (want niet zwangerschapsgerelateerd) maar wel bloedgeprikt.
  Mijn erytocyten zijn in 1 dag nog verder gezakt naar 3,72, mijn leukocyten gestegen naar 10,3 en mijn trombocyten ook gezakt naar 197. Wat zou dit kunnen betekenen?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Bloedbeeld
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief