Zeurende pijn

 • #1

  Ik heb sinds een week regelmatig zeurende pijn in linkerschouder die soms verder uitstraalt naar de arm ook.

  Dit is geen pijn die mij belemmert mijn linkerarm of schouder te gebruiken maar de steken zijn wel beangstigend af en toe omdat dit toch een eerste verschijnsel is van hartproblemen.

  Ik heb 2 jaar voor gelijkaardige klachten in de borststreek een inspanningsonderzoek bij de cardioloog en een CT scan coronaire angiografie gehad en had calciumscore van 0 wat dus goed was.

  Is het mogelijk dat die schouderpijn weken duurt vooraleer je een hartinfarct krijgt,of is dit eerder kort voor het infarct telkens?

  Groetjes

  Reageer
  #2

  De zeurende pijn is er in rust ook voor alle duidelijkheid.

  Reageer
  #3

  2 Jaar geleden had je gelijkaardige klachten en was het dus niet je hart. Nou heb je de klachten ook al weer een week... lijkt toch eerder een probleem van de schouder te zijn

  Reageer
  #4

  Hallo,

  Dat blijf ik mezelf ook zeggen,maar is me toch vreemd dat deze arm/schouder steken geeft bij volledig stilzitten,ik verricht ook geen zware arbeid op mijn werk of iets dergelijks.

  Soms dan nog eens die steken in de thorax van vroeger die erbij komen,huisdokter die zich vasthoudt aan het feit dat een eerder hsrtonderzoek in orde was dus geen verder onderzoek meernodig is..blijf me toch wat ongerust voelen,klinkt mss belachelijk voor sommigen ...

  Alvast bedankt voor het antwoord!

  Reageer
  #5

  Ga dan eens met de klacht naar een fysiotherapeut

  Reageer
Reageer op: Zeurende pijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief