Bloedarmoede?

 • #1

  Goedemiddag,

  Het begon 3 weken geleden met duizeligheid en wat steken op de borst vooral met diep ademhalen. Nu heb ik sinds 3 dagen pijn in de armen en benen en als ik iets actiefs doe ben ik meteen uitgeput. Ook heb ik last gehad van hoofdpijn meerdere dagen.
  Ook ben ik zo’n 2 maanden geleden geopereerd Aan mijn galblaas en heb ik wat meer alcohol gedronken dan normaal vanwege de zomervakantie.
  Ik ben nog maar 18 jaar oud dus iets aan het hart lijkt onwaarschijnlijk ook aangezien ik mijn hele leven lang veel sport en redelijk gezond eet.
  Zijn dit tekenen van bloedarmoede?

  Vriendelijke groet MDH

  Reageer
  #2

  btw ik ben ook heel vaak moe de laatste tijd slaap zo’n 10 uur per nacht.

  Reageer
  #3

  Daar kun je alleen maar achter komen door een bloedonderzoek te laten doen

  Reageer
  #4

  Eerste stap zal huisarts zijn. Daarnaast kan een natuurgenezer naar je hele gezondheidssituatie kijken, zoals voedingspatroon, darmflora, hormoonhuishouding enz en adviseren over voedingssupplementen. Klachten zouden kunnen samenhangen met je bloedsuikerspiegel maar ook andere factoren. Alcohol zorgt door de snelle suikers voor veel schommelingen in je bloedsuikerspiegel. Wat je voedingspatroon belangrijk om te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Beter dus ook bijvoorbeeld thee zonder suiker dan alcohol of frisdrank.

  Reageer
Reageer op: Bloedarmoede?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief