Bloedwaarde

  • #1

    Hallo,

    Ik heb laatst een bloedonderzoek laten doen, maar ik heb nogal een luchtige huisarts. Kan iemand mij vertellen of deze uitslag reden is tot doorvragen of maak ik mij te druk?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    En deze

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Je moet dit toch gewoon met je huisarts bespreken

    Reageer
    #4

    Ga ik ook doen, ben alleen benieuwd of ik reden heb tot door vragen. Ik heb de uitslag namelijk al besproken met mijn huisarts maar hij heeft me niet op de hoogte gebracht van sommige details die ik hier zie. Hij deed er naar mijn mening vrij makkelijk over.

    Reageer
    #5

    Dan moet je de huisarts daarop aanspreken en een goede uitleg vragen

    Reageer
    #6

    Ik heb ook een belletje in de planning staan voor morgenochtend maar hij gaat daarna twee weken op vakantie. Vandaar dat ik hoopte op een reactie waarin mij duidelijker zou worden of ik met deze uitslag wat doortastender moet gaan zijn bij de assistente of dat ik dit verhaal nog twee weken zonder me al te druk te maken kan afwachten. Maar ik begrijp uit uw antwoorden dat u hier liever niet op in gaat. Ik kan dit begrijpen en evengoed bedankt voor het reageren.

    Reageer
Reageer op: Bloedwaarde


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief