raar gevoel in onderbeen

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Het zit zo. Afgelopen donderdag merkte ik dat mijn rechter onderbeen anders, raar, aanvoelde als ik liep. Het deed niet echt pijn, maar ik ging wel een aaantal keer door mijn voet. Het zat aan de voorkant van het onderbeen. Ik heb mijn been rust gegeven maar het blijft lastig doen. Vandaag merk ik dat de plek die raar doet is uitgebreid naar een kleine strook rondom mijn onderbeen. Het lijkt niet echt op spierpijn. Je kan het het beste beschrijven als het gevoel dat je been wil breken, maar dit niet doet. Het is niet echt pijnlijk, maar ik kan er ook niet normaal op lopen. Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn, voordat ik alwéér naar de huisarts ga? Ik loop de laatste tijd de deur plat bij die vrouw! Ik vind dat niet echt heel prettig!

    Symptomen:
    - raar gevoel in het onderbeen net 2 cm boven het enkelgewricht.
    - GEEN roodheid
    - GEEN zwelling
    - GEEN echte pijn
    - gevoel dat het been wil breken.

    Als niemand een antwoord weet, ben ik bang dat ik toch weer de HA moet inschakelen

    Reageer
    #2

    Het zou een irritatie of ontsteking van het beenvlies van het scheenbeen kunnen zijn, of een overrekking van een spier achter het scheenbeen. Toch maar even naar de huisarts, helaas.

    Reageer
    #3

    weet je wat dit was? Ik heb nu dus precies het zelfde! Groetjes

    Reageer
Reageer op: raar gevoel in onderbeen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief