Ernstige pijn handen/polsen en voeten

  • #1

    Beste forumleden,

    Sinds 2,5 jaar heb ik al pijn in mijn polsen en soms ook handen. Dit is allemaal begonnen met overbelasting tijdens het gamen. De afgelopen 2,5 jaar heb ik zon beetje elke discipline in het ziekenhuis gehad en nergens werd er een oplossing gevonden.

    Sinds 3 weken heb ik een vergelijkbaar gevoel in mijn voeten. Ook dit is begonnen na overbelasting bij een festival. 6 uur lang staan en een beetje danse uiteraard. Zowel in mijn handen en voeten gaat het om een zeurend scherpe pijn die nooit ophoud. Bij het gebruiken van mijn ledematen word het erger.

    Ik heb hier inmiddels zoveel last van dat ik me vrijwel gehandicapt voel. Dit is de eerste keer dat ik zoiets online zet en ik hoop dat hier misschien iemand een suggestie heeft? De pijn zit echt van binnen, het aanraken van mijn ledematen of spieren doet geen extra pijn.

    Gr Mark

    Reageer
    #2

    Slijmbeursontstekingen?

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw input. Dit komt voornamelijk voor in de knieën en gaat gepaart met zwellingen. Daarnaast lijken mijn klachten meer op iets met zenuwen dan op een botinfectie (wat als ik het goed begrijp slijmbeursontsteking betreft)

    Reageer
    #4

    Nou Marksn, Het lijkt mij een geval van (vroegtijdige) reuma-aanvallen.
    Ga ermee naar de dokter en laat je niet afschepen, maar doorsturen naar iemand die daar verstand van heeft!
    Ik hoor wel van je, Groetjes, Gus

    Reageer
    #5

    Ben 2,5 jaar geleden en vorige week naar een reumatoloog geweest. Beide keren werd reume vrijwel uitgesloten. Ik ben zelf ook pas 21 jaar. Reuma komt meestal voor bij wat oudere mensen ook. En het is ook begonnen bij overbelasting, reuma heeft niks met eventuele overbelasting te maken toch?

    Reageer
    #6

    Maar de pijn kan wel komen door overbelasting.

    Reageer
    #7

    zoek eens op Fybromialgie

    Reageer
Reageer op: Ernstige pijn handen/polsen en voeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief