Voeten zijn 2 maten gekrompen in 1 jaar

  • #1

    Hoi, ik ben 22 jaar en heb al sinds de 3e klas van de middelbare school (dus laten we voor het gemak 14 jaar zeggen) maat 40. Vorig jaar is het uitgegaan met mijn ex en ben ik 10 kilo afgevallen in 2 weken, merkte toen ik weer gewoon normaal aankwam daarna dat mijn schoenen allemaal stuk voor stuk te groot waren. Ben toen maatje 39 gaan kopen want dat paste toen perfect en heb er verder geen aandacht aan besteedt. We zijn nu een jaar verder en nu pas ik mijn schoenen van maat 39 niet meer, ze zitten te ruim. Ben maat 38 gaan passen en ja hoor maatje 38 pas ik nu ineens.. de laatste keer dat ik maar 38 had was eind basisschool dus dat vind ik wel erg typisch. Mijn zusje heeft namelijk maat 38 en haar schoenen kon ik nooit aan, kwam er niet eens in en nu pas ik ze makkelijk. Ben afgelopen jaar niet afgevallen (eigenlijk alleen maar aangekomen) en verder ook niks raars gebeurd.. kan niks op internet vinden wat hier naartoe relateert dus weet iemand wat ik hier aan kan doen en/of ik hiermee naar de dokter toe moet gaan. Heb verder geen klachten.

    Reageer
    #2

    Wonderlijk! Ik zou niet weten hoe dit kan, maar misschien reageert er wel een lotgenootje...

    Reageer
    #3

    Ik heb dit ook! In 1 jaar tijd ben ik van 39/40 naar 37/38 gegaan. Snap er echt niks van.

    Reageer
    #4

    Ik heb er ook last van. Ik had maat 38 en nu heb ik 36. Ik ben bij mijn huisarts geweest, maar zij kon me daar geen antwoord op geven.
    Wat ik me nu af vraag of jullie ook last hebben van HMS? Misschien dat het nl iets met het bindweefsel te maken heeft.

    Reageer
    #5

    HMS = Hypermobiliteitssyndroom

    Reageer
    #6

    Heel gek bij mij net hetzelfde verhaal!

    Reageer
    #7

    Lijkt me sterk dat het in verband staat met hms.

    Reageer
    #8

    Ik heb hms! En ook ik heb ineens losse schoenen!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb het ook voor! Van maat 40/41 naar 38/39..

    Heeft iemand van jullie toevallig ook orthodontie gedaan? Beugels gedragen ofzo?

    Reageer
    #10

    Het betekend niet altijd dat de voeten zijn gekrompen. Maar maten van schoenen en kleren worden nog wel eens veranderd.

    Reageer
    #11

    Ik heb ook HMS en mijn voeten zijn ook gekrompen van 37 naar 36

    Reageer
    #12

    Hooi!! Ik ben een meisje van 23 jaar en ik heb hier ook last van!!! Egt raar. Ik had vroeger altijd maaat 40 en nu maat 38. Wie heeft hier nog meer last van????? SOms is het 37 maar soms 38. Soms ben ik zomerkamp in Italie en dan heb ik maat 39??? Vet weird. Maar mijn vriendje zegt dat het best normaal kan zijn. Maar ja. Voor jongens is dat misschien weer anders. Toch??? Ik ben benieuwd wat jullie hier van vinden. Doei!!!

    Reageer
    #13

    Nouja wat ben ik blij te lezen dat iemand hetzelfde heeft. Ik heb hms / EDS en ben van maat 40 naar 37/38 gegaan. Wie weet idd wat met de bindweefselziekte te maken.

    Reageer
    #14

    Ik herken dit! Ik ben zelf ook van maat 40 naar maat 38 gegaan. Ik heb zelf ook hms. Wat gek dat dit met elkaar te maken heeft dan. Niemand gelooft vaak dat mijn voeten gekrompen zijn. Dit is rond mijn tienerjaren gebeurd. Ik ben nu 29.

    Reageer
Reageer op: Voeten zijn 2 maten gekrompen in 1 jaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief