raar gaatje in vinger

  • #1

    Ik heb sinds ongeveer anderhalf jaar een soort gaatje in mijn rechter wijsvinger. Het had een hard randje, en het werd groter als ik in de douche of in bad ging. Ik had er nooit last van maar ik stoorde me er wel aan. Het zag eruit als een likdoorn, op internet las ik dat likdoorns ontstaan door wrijving op een vochtige plek. Dat leek me dus de verklaring voor dat rare gaatje in mijn vinger.
    Afgelopen maandag ben ik dus begonnen met het plakken van likdoornverwijderpleisters. Hier had ik al goede ervaring mee toen ik een likdoorn op mijn teen had.
    De eerste paar dagen ging het zoals het hoorde te gaan, het salicylzuur in de pleister zorgde voor een witte plek op mijn vinger. Donderdag begonnen de eerste stukjes los te laten van de witte bult. Ik heb hier geen last van gehad en het deed geen pijn.
    Nu is het zaterdag, en volgensmij is mijn hele vinger verpest! Het doet geen pijn, alleen het gaatje is nog wit van het salicylzuur, en de rest van de witte plek op mijn vinger begint los te laten... In het gaatje zijn ook een paar zwarte dingetjes die op haarsprietjes lijken. Hier is een foto van mijn vinger: http://i52.tinypic.com/10y45dk.jpg

    Wat is het gaatje in mijn vinger? Wat moet ik er mee doen? Ik ben radeloos!

    Reageer
    #2

    Ik denk dat dit een ordinaire wrat is. Een verruca vulgaris dus. Lees deze pagina eens: http://nl.wikipedia.org/wiki/Wrat Wat denk je ervan?

    Reageer
    #3

    Ik ben net begonnen mey de pleister ook op de vinger.....ziet er net zo uit, hoe is dit afgelopen bij jou?

    Reageer
    #4

    Anders even naar de huisarts.

    Reageer
    #5

    HALLO IK HEB OOK EEN WORTEL MDIE IK WEG PULK EN DAN BLIJFTB ER EEN GAATJE OVER MAAR BINNEN EEN PAAR DAGEN ZIT ER WEER EEN WORTELTJE IN HET GAAT STEEDS MEER PIJN DOEN EN ER KWAM OOK EEN SOORT TALG UIT HET ZIT ONDER MIJN WIJSVINGER GEWRICHT IN EEN HUID PLOOI BINNENKANT HEB WEL ALTIJD VEEL EELT GEHAD MAAR DIT IS ANDER HEB HET AL EEN JAAR OF 4 NU WORDT MAAR NIET BETER.

    WEET IEMAND WAT IK KAN DOEN ???

    Reageer
    #6

    Ga even naar je huisarts en laat er naar kijken.

    Reageer
    #7

    Die "haarsprietjes" zijn bloedvaatjes die het verwijderen die makkelijker maken.

    Eerst al het overtollige eelt na een heet bad wegsnijden of scheren met scheermesje. Salicylzuur erop van eeltpittenpleister paar dagen volhouden. Tot bloedvaatjes teruggedrongen zijn..

    Succes

    Reageer
Reageer op: raar gaatje in vinger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief