Brandende hand na bad

  • #1

    HI,
    Ik ging net in bad en tijdens het in bad gaan deed het water al heel veel pijn aan mijn hand, alleen mijn linkerhand. Het gevoel alsof je uit de kou komt en dan ineens een hele warme straal erop zet. Dit is alleen niet het geval.
    Nu ben ik al een halfuur uit bad en mijn hand brandt zoo erg van binnenuit, vooral vanuit mijn vingers. Doet echt heel veel pijn. Iemand die weet wat dit is? Help aub

    Heb niks van wondjes of iets anders gedaan dan anders.

    Reageer
    #2

    Als het echt zo veel pijn doet, kun je beter de huisartsenpost om advies bellen.
    Daar kan men bepalen of door een arts naar gekeken zou moeten worden

    Reageer
    #3

    Nja ik raak er ook een beetje van in paniek, nu ik wat langer uit bad ben zakt het wat af. Maar onder koud water voel ik het minste pijn. Enig idee wat het kan zijn? Wil ook niet zo dramatisch zijn om direct huisartsenpost te bellen maar hoop niet dat het kwaad kan..

    Reageer
    #4

    Ik denk dat het zonder onderzoek moeilijk te zeggen is. Het zouden bijvoorbeeld zenuwen of bloedvaten kunnen zijn.

    Reageer
    #5

    Oke ik ben erachter denk ik, ik heb een peper gesneden vanavond, lees op google dat je handen daarvan branden en na het douchen nog extra. Geen paniek dus, danku!

    Reageer
Reageer op: Brandende hand na bad


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief