Rode en zeer pijnlijke voetzool dochter 6 jaar

  • #1

    Mijn dochter kan niet op haar voet staan, de voetzool is rood en strak. De ene erger dan de andere. Ze denkt ook een splinter te hebben. Wat is dit toch voor iets?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik zou het zo helaas niet kunnen zeggen. Hoe lang heeft ze de klachten al?

    Reageer
    #3

    Eigenlijk begrijp ik niet goed dat je niet een arts raadpleegt als je kind dusdanig veel pijn heeft dat ze niet kan staan

    Reageer
    #4

    Sinds gisteren, en ze draagt de laatste weken geen sokken (in haar schoenen) maar ik kan me niet voorstellen dat het daardoor komt..

    Reageer
    #5

    Dank aan Suus, is precies het antwoord/reactie waar ik op zat te wachten. Fijn dat er nog mensen zijn die niet altijd wat te zeiken hebben maar echte tips; toppie!

    Reageer
    #6

    Waarom is dat zeiken? Ik spreek oprecht mijn bezorgdheid uit.
    Jou dochter kan niet op haar voet staan en jij gaat "tips" op een forum vragen.
    Mijn tip is een arts raadplegen,zodat die onderzoek naar de oorzaak kan doen.
    Geen sokken dragen kan zeker wel voor irritatie zorgen,maar als je dat zelf als reden uitsluit en niks anders bedenken kunt wat er gebeurd kan zijn (verstapt, gevallen, stoten) begrijp ik niet dat je niet de huisartsenpost belt.
    Zodat een arts kan bepalen of er verder onderzoek gedaan zou moeten worden, een röntgenfoto maken of kijken of de roodheid door een onsteking veroorzaakt wordt.

    Reageer
Reageer op: Rode en zeer pijnlijke voetzool dochter 6 jaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief